Caliber HPG540BT


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Speakers Bluetooth kopen? Koop goedkoop Speakers Bluetooth van Caliber, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Caliber HPG540BT vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Caliber HPG540BT luister je overal naar jouw favoriete muziek. Dankzij het waterbestendige ontwerp neem je de bluetooth speaker mee naar het strand of het zwembad. Koppel nog een Caliber HPG540BT en creëer een stereopaar om te genieten van een hoger volume. Met de led verlichting aan de voorkant van de speaker zorg je ervoor dat het feest echt op gang komt. Je neemt de speaker gemakkelijk overal mee naartoe door het handvat. Is de accu van de speaker leeg? Verbind je telefoon via de aux kabel en blijf muziek afspelen. … lees meer

Bestel Caliber HPG540BT vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 6 uur batterijduur Groot (25+ cm) Led verlichting

Beoordelingen en reviews: Caliber HPG540BT van Caliber

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓