Harvest Moon: One World


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Nintendo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Harvest Moon: One World vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Begin je nieuwe leven in de enorme wereld van Harvest Moon: One World voor de Nintendo Switch en beheer een groeiende boerderij. Ga het avontuur aan in een wereld vol culturen en vriendschappen. Deze game speel je met maximaal 1 speler. Een verloren paradijs Ooit, lang geleden, was er een wereld die volop leefde onder toeziend oog van de Godin van de Oogst. Wezens van allerlei soorten en maten konden in het natuurlijke landschap uitstekend gedijen. Fruit en groente waren het hele jaar door in overvloed aanwezig. De mensen, ooit zo dankbaar voor de zegen van de Godin van de Oogst, hebben echter hun respect voor de natuur verloren. Vruchtbare grond is nergens meer te vinden en daarmee is ook de Godin haar krachten kwijtgeraakt. En toch heeft ze er altijd in geloofd dat iemand de vruchtbare grond in de wereld zou terugbrengen. Wie zaait zal oogsten Pak de hooivork beet en duik in het boerenleven door gewassen te oogsten en voor je vee te zorgen. Verdien geld door je waren te verkopen en verander je bescheiden hoeve in een groeiend bedrijf. Eén wereld Ontdek een wereld vol avontuur! Je reis brengt je naar vijf verschillende regio’s met de meest uiteenlopende klimaten. Elk gebied herbergt daardoor zijn eigen unieke flora en fauna. Groene vingers Dankzij de Expando-Farm, een zeer geavanceerd stukje technologie dat je overal mee naartoe kunt nemen, kun je nu een boerderij creëren waar je maar wilt! De mensen van elke regio hebben zich aangepast aan het lokale klimaat. Om te gedijen in je nieuwe thuis zul je moeten leren hoe je akkers moet onderhouden, rijst moet verbouwen of zelfs hoe je voor rendieren moet zorgen. In de puree Aardappelen zijn nog het enige gewas in deze ooit zo vruchtbare wereld. Om nieuwe zaadjes te krijgen heb je de hulp van de Harvest Wisps nodig, maar die zijn niet altijd even makkelijk om te vinden¿ Zaadjes kunnen in het ene gebied ook anders ontspruiten dan in een ander gebied, dus experimenteer er vooral op los. De kiem van vriendschap Gedurende je avontuur ontmoet en help je allerlei unieke personages. Maak nieuwe vrienden, bezoek lokale festivals en word stapje voor stapje deel van de community. Stap met een van de vijf knappe vrijgezelle heren of dames in het huwelijksbootje en sticht je eigen gezinnetje. Een schepje erbovenop Pas je personage helemaal naar eigen wens aan en maak voorwerpen voor in je huis. … lees meer

Bestel Harvest Moon: One World vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Nintendo Switch Avontuur Maximaal 1 speler

Beoordelingen en reviews: Harvest Moon: One World van Nintendo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓