Bosch AdvancedRotak 36-660


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Grasmaaiers kopen? Koop goedkoop Grasmaaiers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch AdvancedRotak 36-660 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Een grasmaaier met minder vervelend geluid? Dat is de Bosch AdvancedRotak 36-660. Deze grasmaaier heeft namelijk een techniek, waardoor het geluid doffer en dus aangenamer klinkt. Met een maaibreedte van 42 centimeter en 7 hoogte-instellingen staat jouw gazon er binnen een mum van tijd weer strak bij. Al het gemaaide gras vang je op in de 50 liter opvangbak. Dankzij de mulching functie heb je ook de mogelijkheid om het versnipperde gras terug je gazon in te blazen waar het dient als natuurlijke bemesting. De hendels zijn verstelbaar, zodat jij comfortabel en in een goede houding blijft werken. De AdvancedRotak 36-660 werkt op accu, waardoor je niet vastzit aan verlengsnoeren en met gemak het achterste hoekje van je tuin bereikt. … lees meer

Bestel Bosch AdvancedRotak 36-660 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Accu grasmaaier Voor gazons tot 550 m² 42 cm maaibreedte

Beoordelingen en reviews: Bosch AdvancedRotak 36-660 van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓