Altrex TL Smart Up Go 1×13


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Ladders kopen? Koop goedkoop Ladders van Altrex, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Altrex TL Smart Up Go 1×13 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Altrex TL Smart Up Go 1×13 is een telescopische ladder voor klussen in en rondom het huis. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, het lappen van ramen of het schoonmaken van de dakgoot. Uitgeschoven heeft de ladder 13 treden en een maximale werkhoogte van bijna 5 meter. Dankzij de stabiliteitsbalk en antislipvoeten sta je altijd stevig en stabiel. Aan de achterkant van de ladder zitten speciale zwarte doppen. Deze beschermen je muur tegen krassen en beschadigingen. Ben je klaar met je klus? Je schuift de TL Smart Up Go 1×13 snel weer in elkaar tot hij een uiteindelijke hoogte heeft van minder dan 1 meter. Zo berg je hem gemakkelijk op. … lees meer

Bestel Altrex TL Smart Up Go 1×13 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Telescoopladder Maximale werkhoogte: 4,75 meter Opberglengte: 0,95 meter

Beoordelingen en reviews: Altrex TL Smart Up Go 1×13 van Altrex

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓