ZENS Dual Aluminium Draadloze Oplader 10W Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

draadloze opladers kopen? Koop goedkoop draadloze opladers van Zens, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ZENS Dual Aluminium Draadloze Oplader 10W Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Op de ZENS Dual Draadloze Oplader 10W Zwart laad je naast je smartphone ook je oordopjes of een extra smartphone op. Zet deze oplader op je nachtkastje en begin elke dag met een volledig opgeladen smartphone en oordopjes. Met de ZENS Dual op je bureau laad je zowel je eigen smartphone als je werktoestel op en voorkom je een wirwar aan kabels op je bureau. Deze draadloze oplader ondersteunt snelladen voor zowel iPhones als toestellen van Samsung, Sony, Nokia, LG en Google. Dat scheelt zo 30 tot 60 minuten aan oplaadtijd, afhankelijk van welke smartphone je hebt. Houdt er wel rekening mee dat draadloos snelladen niet zo snel is als snelladen met een kabel. Smartphones van Xiaomi en OnePlus laad je ook op,, maar niet op maximale snelheid. … lees meer

Bestel ZENS Dual Aluminium Draadloze Oplader 10W Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Draadloos snelladen voor Apple en Samsung Zonder standaard Geschikt voor 2 smartphones

Beoordelingen en reviews: ZENS Dual Aluminium Draadloze Oplader 10W Zwart van Zens

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓