BOOX Note Air


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Tekentablets kopen? Koop goedkoop Tekentablets van BOOX, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BOOX Note Air vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De BOOX Note Air is een tekentablet die je overal gebruikt. Deze tekentablet weegt namelijk slechts 420 gram en is maar 5,8 millimeter dik. Zo merk je amper dat deze tekentablet in je tas zit wanneer je onderweg bent. De dikke rand van de tekentablet zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk vasthoudt tijdens het werken. Bij deze Note Air krijg je ook een stylus, die je magnetisch aan de tablet vast maakt. Dan weet je zeker dat je de pen altijd bij je hebt. Door de octacore processor laden apps en bestanden snel, waardoor je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan. Met de split screen optie gebruik je 2 applicaties tegelijkertijd op deze BOOX tekentablet. … lees meer

Bestel BOOX Note Air vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 10,3 inch 4096 drukniveaus 5,8 millimeter dik

Beoordelingen en reviews: BOOX Note Air van BOOX

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.9/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓