BlueBuilt Usb C naar Lightning Kabel Wit 1,5m


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Datakabels kopen? Koop goedkoop Datakabels van BlueBuilt, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BlueBuilt Usb C naar Lightning Kabel Wit 1,5m vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Laad jouw iPhone extra snel op met de BlueBuilt Usb C naar Lightning Kabel Wit 1,5m. Je sluit deze kabel op een Power Delivery snellader om iPhones vanaf de iPhone 8 en bepaalde iPads extra snel op te laden. Oude usb A kabels passen niet op snelladers, want die hebben altijd een usb C poort. Deze door Apple gecertificeerde kabel is extra getest op veiligheid en beschadigt jouw apparaat niet. De kabel heeft een nylon huls en gaat langer mee dan de kunststof kabels van Apple. Deze oplaadkabel is geschikt voor bepaalde iPads, maar niet voor iPads met een usb C poort, zoals de iPad Pro serie. Daar heb je een usb C naar usb C kabel voor nodig, net als voor het opladen van je MacBook. … lees meer

Bestel BlueBuilt Usb C naar Lightning Kabel Wit 1,5m vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Usb C Lightning 1,5 meter

Beoordelingen en reviews: BlueBuilt Usb C naar Lightning Kabel Wit 1,5m van BlueBuilt

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓