Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller + Sackboy: A Big Adventure PS5


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Controllers kopen? Koop goedkoop Controllers van Sony, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller + Sackboy: A Big Adventure PS5 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Breng Sackboy: A Big Adventure tot leven in je handen met de Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller. Ga op avontuur om de scherk Vex tegen te houden en neem de controle over Sackboy met de DualSense controller. Deze controller is voorzien van haptische (voelbare) feedback, waardoor je bijvoorbeeld voelt wanneer je door de grindbak rijdt in een race game. Ook krijgen de controllers dynamische triggereffecten. Dit wil zeggen dat de weerstand zich aanpast aan aan de game die je speelt. Wanneer je een boog spant om een pijl te schieten, voel je dat de spanning op je vingers opbouwt. Bovendien word je met deze draadloze controller niet beperkt in je bewegingsvrijheid door een kabel. Daarnaast is de DualSense controller ook gemakkelijk te bedienen door de symmetrische vorm, grootte en knopindeling. … lees meer

Bestel Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller + Sackboy: A Big Adventure PS5 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: PS5 Draadloos Haptische feedback

Beoordelingen en reviews: Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller + Sackboy: A Big Adventure PS5 van Sony

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓