Euroseats Handslinger Zit Sta Bureau 140 x 80 Wit/Wit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

bureaus kopen? Koop goedkoop bureaus van Euroseats, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Euroseats Handslinger Zit Sta Bureau 140 x 80 Wit/Wit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met het Euroseats Handslinger Zit Sta Bureau 140 x 80 Wit/Wit heb je een ergonomisch bureau voor jouw kantoor of studeerkamer. Ben je het zat om zittend te werken? Met een paar slingers heeft het bureau een stahoogte, zodat je staand verder werkt of studeert. Het afwisselen van je werkhouding is goed voor je lichaam, omdat je hiermee de kansen op lichamelijke klachten vermindert. Op het bureau plaats je eenvoudig een monitor en laptop voor nog meer productiviteit. Hij heeft namelijk een draagkracht van 70 kilogram. De hoogte van het bureau pas je aan tussen de 68,5 en 119 centimeter. De werkhoogte pas je precies aan op jouw lichaamslengte, zodat je actief en goed zit en staat. … lees meer

Bestel Euroseats Handslinger Zit Sta Bureau 140 x 80 Wit/Wit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Handslinger verstelbaar 140×80 cm Niet gemonteerd geleverd

Beoordelingen en reviews: Euroseats Handslinger Zit Sta Bureau 140 x 80 Wit/Wit van Euroseats

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓