AEG QX9-1-P5IB


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stofzuigers kopen? Koop goedkoop Stofzuigers van AEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. AEG QX9-1-P5IB vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de AEG QX9-1-P5IB haal je niet alleen een stofzuiger, maar ook een handstofzuiger in huis. Deze is afneembaar, wat de steelstofzuiger lekker veelzijdig maakt. De parketborstel maakt de stofzuiger erg geschikt voor harde, kwetsbare vloeren. Door het lage zuigmondstuk stofzuig je gemakkelijk onder het bed, en dankzij de led verlichting zie je op deze donkere plek geen stof over het hoofd. Heb je jouw klus ondanks de gemiddelde accuduur van 35 minuten niet af kunnen maken? Binnen 4 uur is de accu weer volledig opgeladen. Als je wel klaar bent, zet je de steelstofzuiger netjes in de meegeleverde vloerstandaard met wandoplader. … lees meer

Bestel AEG QX9-1-P5IB vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Met ingebouwde handstofzuiger 50 minuten stofzuigen Geschikt voor kwetsbare vloeren

Beoordelingen en reviews: AEG QX9-1-P5IB van AEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓