The Bastard Medium Solo


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Barbecues kopen? Koop goedkoop Barbecues van The Bastard, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. The Bastard Medium Solo vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Gezelligheid kent geen tijd of seizoen, zeker niet met The Bastard Medium Solo. Het keramiek is namelijk vorstbestendig, waardoor je de barbecue ook prima voor een winters barbecuefeest gebruikt. Dankzij de meegeleverde plate setter tover je de kamado om tot buitenoven, zodat je verschillende kooktechnieken toepast. Je ontsteekt de barbecue gemakkelijk met de meegeleverde charcoal basket. Dit mandje zorgt ervoor dat de houtskool op zijn plek blijft liggen en zuinig brandt. Met de schijf bovenop de barbecue pas je de luchtstroom aan om de temperatuur te regelen. De rvs ash lifter vangt al het as op, zodat je de barbecue na een gezellige avond gemakkelijk schoonmaakt. … lees meer

Bestel The Bastard Medium Solo vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Keramische barbecue Maximaal 7 personen Kookoppervlak Ø 42 cm

Beoordelingen en reviews: The Bastard Medium Solo van The Bastard

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓