Compex Fixx 2.0 Massager


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

handmassage apparaten kopen? Koop goedkoop handmassage apparaten van Compex, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Compex Fixx 2.0 Massager vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Compex Fixx 2.0 Massager bereid je je spieren optimaal voor op een zware training en behandel je ze ook weer na de training. Het massage apparaat gebruikt een stevige klopmassage van maximaal 50 slagen per seconden om diep in je spieren door te dringen. Zo verbetert je bloedsomloop en vermindert stijfheid en pijn in je spieren. Dit zorgt ervoor dat je minder snel blessures krijgt en dat je mobiliteit verbetert. Om de massage zo goed mogelijk op jouw spieren aan te laten sluiten kies je uit 5 verschillende snelheden en 5 verwisselbare massagekoppen. Je bereikt lastige plekken, zoals je schouders en rug, gemakkelijk door de hoek van de massagekop aan te passen. De batterij van de Fixx 2.0 Massager is oplaadbaar, zodat je nooit onverwachts met een lege batterij zit. … lees meer

Bestel Compex Fixx 2.0 Massager vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zones: rug, schouders, armen, benen, buik, heupen, taille, billen, voeten Inclusief opbergkoffer 5 opzetstukken

Beoordelingen en reviews: Compex Fixx 2.0 Massager van Compex

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓