SanDisk MicroSDXC Extreme Gaming 128GB Apex Legends (Nintendo licensed)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Geheugenkaarten kopen? Koop goedkoop Geheugenkaarten van Sandisk, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SanDisk MicroSDXC Extreme Gaming 128GB Apex Legends (Nintendo licensed) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Voor de echte fans en voor gamers die Apex Legends willen uitproberen op de Nintendo Switch, is er de SanDisk MicroSDXC Extreme Gaming 128GB Apex Legends (Nintendo licensed). Zoals de naam al doet vermoeden, haal je met de Extreme Gaming een geheugenkaart in huis waarmee je de opslagruimte van je Nintendo Switch uitbreidt. De microSDXC kaart heeft een totale opslagcapaciteit van 128 gigabyte. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor Apex Legends en ongeveer 6 spellen van 15 gigabyte. De schrijfsnelheid van 90 megabyte per seconde zorgt ervoor dat je Apex Legends in nog geen 5 minuten op de kaart zet. Met een leessnelheid tot 100 megabyte per seconde starten jouw games ook nog eens snel op. Zo zit je binnen enkele seconden in de lobby voor je volgende schietavontuur. SanDisk heeft het Apex Legends logo laten graveren in deze microSD kaart, zodat je in stijl het nieuwste seizoen aangaat met de Nintendo Switch. Let op: de verwachte datum voor de lancering van de Switch-editie van Apex Legends is 9 maart 2021. … lees meer

Bestel SanDisk MicroSDXC Extreme Gaming 128GB Apex Legends (Nintendo licensed) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 128GB opslag Maximale leessnelheid 100MB/s Versie SD kaart SDXC

Beoordelingen en reviews: SanDisk MicroSDXC Extreme Gaming 128GB Apex Legends (Nintendo licensed) van Sandisk

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓