Philips 50PUS8505 + Soundbar + Wifi speaker + HDMI kabel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips 50PUS8505 + Soundbar + Wifi speaker + HDMI kabel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met deze bundel van de Philips The One 50PUS8505, de TAB8505 soundbar en de TAW6205 wifi speaker maak je van je woonkamer een sfeervolle en indrukwekkende thuisbioscoop. Dankzij de 4K resolutie en het 10 bit paneel bekijk je scherpe, kleurrijke beelden. Zo hoef je geen detail te missen en zie je ook de subtiele tinten in bijvoorbeeld schaduwen of een blauwe lucht. De P5 processor verbetert het beeld van elke bron, zodat je altijd de best mogelijke beeldkwaliteit bekijkt. Via het Android smart platform heb je toegang tot een groot aanbod aan apps in een overzichtelijk menu. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series. Dankzij Ambilight wordt je kijkbeleving nog groter. Deze techniek schijnt licht in de kleur van het beeld op de muur achter de tv. Met de Philips TAB8505 soundbar geniet je van een vol en realistisch geluid bij je favoriete films en series. De soundbar past bij het design van de televisie. De meegeleverde draadloze subwoofer voorziet je favoriete muziek en films van diepe en rijke bassen. Een explosie in een film klinkt zo extra levendig. Met de meegeleverde Bluebuilt HDMI kabel sluit je de soundbar aan op je televisie. Je koppelt de Philips TAW6205 gemakkelijk draadloos aan de televisie en soundbar. Wanneer je de Ambilight van de wifi speaker synchroniseert met de Ambilight van je Philips tv werken deze 2 kleurrijk samen. Zo maak je je kijkervaring nog sfeervoller. De speaker beschikt over Google Assistant, waardoor je hem aanstuurt via spraakcommando’s. Vraag bijvoorbeeld naar het weer of je agenda van die dag. Ben je klaar met je film of serie? Dan stream je eenvoudig muziek vanaf je smartphone naar de wifi speaker. … lees meer

Bestel Philips 50PUS8505 + Soundbar + Wifi speaker + HDMI kabel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 4K (UHD) Smart tv: Android 50 Hertz

Beoordelingen en reviews: Philips 50PUS8505 + Soundbar + Wifi speaker + HDMI kabel van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓