Bosch UniversalDrill 18 (zonder accu)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Boormachines kopen? Koop goedkoop Boormachines van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch UniversalDrill 18 (zonder accu) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Bosch UniversalDrill 18 (zonder accu) voer je heel eenvoudig en snel boor- en schroefwerk uit. De machine ligt lekker in de hand en is licht van gewicht, waardoor ook kluswerk boven je hoofd geen probleem is. Boor bijvoorbeeld 30 millimeter gaten in houten panelen of 10 millimeter in metalen stellingkasten. Schroeven doe je door de geschikte bit in de boorkop te plaatsen en met een van de 20 koppelstanden de benodigde hoeveelheid kracht te bepalen. De UniversalDrill 18 wordt in deze uitvoering zonder accu’s geleverd, maar heb je al een Bosch POWER FOR ALL accu met hetzelfde voltage thuis liggen? Deze past deze ook op de boormachine, zodat je geen nieuwe accu hoeft aan te schaffen. … lees meer

Bestel Bosch UniversalDrill 18 (zonder accu) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Accuboormachine 18 volt Schroeven en boren 2 versnellingen Led-verlichting

Beoordelingen en reviews: Bosch UniversalDrill 18 (zonder accu) van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓