Sage the Dynamic Duo Stainless Steel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koffieapparaten Espresso Halfautomatisch kopen? Koop goedkoop Koffieapparaten Espresso Halfautomatisch van Sage, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sage the Dynamic Duo Stainless Steel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Sage the Dynamic Duo Stainless Steel houd je als koffiekenner het hele zetproces, van de koffieboon tot aan de espresso, zelf in de hand. Je haalt met dit dynamische duo tegelijkertijd een koffiezetapparaat en bonenmaler in huis. Beide apparaten beschikken over een verlicht display, zodat je jouw handelingen eenvoudig in de gaten houdt. Met 60 maalinstellingen maalt de koffiemolen de bonen fijn voor de juiste dosering. De koffiemolen maalt de bonen rechtstreeks in de filterdrager. Het portafilter is met een inhoud van 19-22 gram essentieel voor een volle koffiesmaak van professionele kwaliteit. Met de dubbele boiler zet het koffiezetapparaat een espresso terwijl je tegelijkertijd de melk opschuimt. Het water is hierdoor op de juiste temperatuur afgesteld voor de best mogelijke koffiesmaak. LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine. … lees meer

Bestel Sage the Dynamic Duo Stainless Steel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 2,5 l waterreservoir Filter voor 1 en 2 kopjes Met heetwaterfunctie Met bonenmaler

Beoordelingen en reviews: Sage the Dynamic Duo Stainless Steel van Sage

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓