Bosch WKD28542EU – 7/4 kg (Inbouw)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Was-droogcombinaties kopen? Koop goedkoop Was-droogcombinaties van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch WKD28542EU – 7/4 kg (Inbouw) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je wast én droogt de kleding voor 1 of 2 personen in de Bosch WKD28542EU inbouw was-droogcombinatie. Je kiest uit 1 van de 12 wasprogramma’s om al je kleding en beddengoed schoon te wassen. Om alle allergenen en bacteriën goed uit je kleding te krijgen, kies je voor het AllergiePlus programma. Deze wast je pyjama’s langer op een hoge temperatuur en voegt een extra spoelbeurt toe. Zo heb jij minder last van een jeukende huid. Om een kleine lading snel te wassen, kies je voor het Extra snel 15′ wasprogramma. Zo is je outfit na 15 minuten klaar om te drogen. Om in één keer een halve belading te wassen én drogen, selecteer je bij het wasprogramma de droogknop. … lees meer

Bestel Bosch WKD28542EU – 7/4 kg (Inbouw) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Energieklasse E 7 kg wasgoed wassen 4 kg wasgoed drogen

Beoordelingen en reviews: Bosch WKD28542EU – 7/4 kg (Inbouw) van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓