Bosch WIW24341EU (Inbouw)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch WIW24341EU (Inbouw) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Bosch WIW24341EU inbouw wasmachine was je alle kleding en beddengoed voor 3 tot 4 personen. Dankzij de EcoSilence Drive koolborstelloze motor, was je met slechts 66 decibel geluid zeer stil. Zo bouw je deze wasmachine gerust in een open keuken in, zonder dat je last hebt van hard geluid. Je wast je kleding extra schoon met het AllergiePlus programma. Met een hogere temperatuur en een extra spoelbeurt verwijdert de automaat alle bacteriën en allergenen. Hierdoor heb je minder last van irritatie bij een gevoelige huid. Om een wasprogramma te versnellen kies je voor de SpeedPerfect functie. Hiermee verminder je de wastijd tot wel 65% en was je een halve belading in slechts 45 minuten tijd. … lees meer

Bestel Bosch WIW24341EU (Inbouw) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 8 kg vulgewicht 1400 toeren | Energieklasse C Bouwkwaliteit: middenklasse

Beoordelingen en reviews: Bosch WIW24341EU (Inbouw) van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓