Siemens WI14W541EU (Inbouw)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van Siemens, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Siemens WI14W541EU (Inbouw) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je doet de was van 3 of 4 personen in de Siemens WI14W541EU inbouw wasmachine, die je netjes achter je kastdeuren wegwerkt. Je kiest 1 van de 15 wasprogramma’s voor al je wollen truien, beddengoed en donkere t-shirts. Ook het wassen van gevoelige sport- en buitenkleding is geen probleem dankzij het Outdoor Impregneren programma. Je houdt je windjack zo waterdicht. Voor het wassen van een kleine lading gebruik je het super15′ of super30′ wasprogramma. Zo is je kleding na 15 of 30 minuten schoon. Om een ander wasprogramma te versnellen, kies je voor de varioSpeed functie. Dankzij het LED timeLight zie je via een projectie op de vloer hoe lang je wascyclus nog duurt. … lees meer

Bestel Siemens WI14W541EU (Inbouw) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 8 kg vulgewicht 1400 toeren | Energieklasse C Bouwkwaliteit: topklasse

Beoordelingen en reviews: Siemens WI14W541EU (Inbouw) van Siemens

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓