Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 6 radiatorknoppen


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Thermostaten kopen? Koop goedkoop Thermostaten van Tado, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 6 radiatorknoppen vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. Met de Tado Slimme Thermostaat V3+ slimme thermostaat inclusief 6 radiatorknoppen maak je je huis zuiniger. De thermostaat is compatibel met alle slimme platformen. Daarnaast bedien je deze waar je ook bent via de Tado-app. Voeg de meegeleverde radiatorknoppen toe en je regelt de temperatuur zelfs per kamer. In de app stel je een weekschema in waardoor het altijd lekker warm is als je thuiskomt. Doordat de thermostaat continu in contact staat met je smartphone, weet hij precies wanneer je in de buurt bent van je huis. Hierdoor ben je nooit meer onnodig aan het stoken en bespaar je een hoop kosten. Dat geldt ook voor de open raam detector. Wanneer het raam open staat, gaat de thermostaat automatisch een paar graden naar beneden. Bij de bedrade aansluiting van de thermostaat, sluit je de thermostaat aan op de bedrading van je huidige thermostaat. Gebruik je de thermostaat draadloos? Dan heb je de extensiekit nodig om de thermostaat volledig aan te sluiten. Deze is niet standaard meegeleverd. … lees meer

Bestel Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 6 radiatorknoppen vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Slimme thermostaat Cv-ketel, vloerverwarming, stadsverwarming Aan/uit, modulerend OpenTherm

Beoordelingen en reviews: Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 6 radiatorknoppen van Tado

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓