Whirlpool WL B1160 BF


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Kookplaten kopen? Koop goedkoop Kookplaten van Whirlpool, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Whirlpool WL B1160 BF vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je kookt je favoriete pasta’s, schotels en soepen op de Whirlpool WL B1160 BF inductie kookplaat. Gebruik 1 van de 4 kookzones om een pan draadjesvlees te laten sudderen met de sudderstand. Om een extra grote pan gehaktballen te maken, tover je 2 flexibele zones om in één grote kookzone. Zo verhit je een grillpan eenvoudig gelijkmatig. De boostfunctie in alle kookzones zorgt ervoor dat je pastawater binnen een mum van tijd kookt. Is je maaltijd al klaar en wil je ondertussen de tafel dekken? Zet dan de warmhoudstand aan. Zo zijn je aardappels en gebakken broccoli goed op temperatuur wanneer je aan tafel schuift. … lees meer

Bestel Whirlpool WL B1160 BF vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw inductie kookplaat (59 cm) Geschikt voor nisbreedte 56 cm Met flexibele kookzone

Beoordelingen en reviews: Whirlpool WL B1160 BF van Whirlpool

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓