Whirlpool MWP 253 SX


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Magnetrons kopen? Koop goedkoop Magnetrons van Whirlpool, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Whirlpool MWP 253 SX vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Whirlpool MWP 253 SX is een ruime vrijstaande solo magnetron. Kies het automatische programma om de juiste tijd en bereidingswijze voor je gerechten in te stellen. Gebruik de grillfunctie om een kant-en-klaarmaaltijd te roosteren en tegelijk te verwarmen. Zo krijgt je lasagne een lekker knapperig laagje. Met de Jet Start functie verwarmt de magnetron 30 seconden met het maximale vermogen. Je verwarmt dan snel dranken of soep. Dankzij de kinderbeveiliging is de magnetron veilig voor nieuwsgierige kinderhandjes. … lees meer

Bestel Whirlpool MWP 253 SX vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Solo magnetron vrijstaand Inhoud: 25 liter (gemiddeld) Vermogen: 900 watt (gemiddeld)

Beoordelingen en reviews: Whirlpool MWP 253 SX van Whirlpool

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓