Samsung Clean Station VCA-SAE904/WA


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

leegstations voor stofzuigers kopen? Koop goedkoop leegstations voor stofzuigers van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung Clean Station VCA-SAE904/WA vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met het Samsung Clean Station VCA-SAE904/WA heb je niet langer omkijken naar het reinigen en legen van het stofreservoir van jouw Samsung Jet steelstofzuiger. Je klikt het stofreservoir uit de stofzuiger en plaatst hem op het station. Binnen 21 seconden verwijdert het leegstation alle haren en stofdeeltjes uit het reservoir. De Air Pulse technologie voorkomt dat hierbij ronddwarrelend stof in de lucht terecht komt. Dankzij het HEPA filter en actieve koolstoffilter heb je geen last van nare geurtjes en blijft 99,999% van de stofdeeltjes en allergenen achter in het leegstation. Hierdoor is het station ook geschikt voor mensen met een stofallergie. De led lampjes geven precies aan wanneer het tijd is om het Clean Station te legen. … lees meer

Bestel Samsung Clean Station VCA-SAE904/WA vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor Samsung Jet steelstofzuigers

Beoordelingen en reviews: Samsung Clean Station VCA-SAE904/WA van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓