Samsung Clean Station VCA-SAE903/WA


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

leegstations voor stofzuigers kopen? Koop goedkoop leegstations voor stofzuigers van Samsung, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samsung Clean Station VCA-SAE903/WA vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In een handomdraai reinigt en leegt het Samsung Clean Station VCA-SAE903/WA het stofreservoir van jouw Samsung Jet steelstofzuiger. Je plaatst het reservoir van de stofzuiger op het Clean Station en binnen 21 seconden zuigt het station het reservoir helemaal leeg. Dankzij de Air Pulse technologie worden zelfs de kleinste stofdeeltjes opgezogen. Het station is zo ontworpen dat er tijdens en na het reinigen geen stofjes terug de lucht in vliegen. Daarnaast beschikt het Clean Station over een HEPA filter. Dit filter rekent af met 99,999% van alle stofdeeltjes en allergenen in de lucht, waardoor het leegstation ook geschikt is voor mensen met een stofallergie. Dankzij de led lampjes weet je precies wanneer je de Clean Station moet legen. … lees meer

Bestel Samsung Clean Station VCA-SAE903/WA vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor Samsung Jet steelstofzuigers

Beoordelingen en reviews: Samsung Clean Station VCA-SAE903/WA van Samsung

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓