LG OLED55GX6LA + Soundbar


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van LG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. LG OLED55GX6LA + Soundbar vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de LG OLED55GX6LA en LG DSN8YG creëer je een indrukwekkende thuisbioscoop met realistische beelden en een krachtig geluid. De televisie hangt als een schilderij aan je muur. Deze ‘Gallery’ OLED tv is slechts 2 centimeter dik en wordt geleverd met een beugel. Hiermee bevestig je hem strak aan de wand. Het OLED scherm bevat miljoenen pixels die individueel kleuren produceren, oplichten of zichzelf volledig uitschakelen. Daardoor ontstaat er een sterk contrast tussen zwart- en kleurtinten. Zwarte beelden zijn écht zwart en je ziet elk detail in de schaduw. De a9 Gen3 processor gebruikt kunstmatige intelligentie om beelden extra scherp, kleurrijk en vloeiend te maken. Beelden van een mindere resolutie krijgen dankzij de processor extra pixels via upscaling, waardoor ook video’s van een dvd of YouTube van van hoge kwaliteit zijn. Met de LG DSN8YG soundbar creëer je een ruimtelijk geluid bij je televisie. De set bestaat uit een soundbar en subwoofer. Dankzij de Dolby Atmos technologie klinkt het geluid uit de film levensecht. De omhoog gerichte speakers weerkaatsen geluid via het plafond naar jouw luisterpositie. De ingebouwde Google Assistant helpt je met het draadloos aansturen van de soundbar. Let op: de tv wordt zonder voetjes geleverd. Je kunt hem alleen met de meegeleverde beugel aan de muur hangen. … lees meer

Bestel LG OLED55GX6LA + Soundbar vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: LG OLED55GX6LA + Soundbar van LG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓