WMF Quality One Pannenset 4-delig


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pannen kopen? Koop goedkoop Pannen van WMF, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. WMF Quality One Pannenset 4-delig vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de WMF Quality One Pannenset 4-delig haal je een complete kookpannenset in huis. De set bestaat uit een hoge en een lage kookpan van 16 centimeter en een hoge en lage kookpan van 20 centimeter. Je gebruikt de 4 verschillende pannen bijvoorbeeld voor het koken van aardappelen, pasta of groente en het bereiden van soep. Door de glazen deksel houd je het kookproces goed in de gaten zonder warmte te verliezen. Je giet het hete water gemakkelijk af, dankzij de gaatjes in de deksel. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie en de oven. Ben je klaar? Dan verplaats je de pannen eenvoudig naar de tafel door de handgrepen die koel blijven. Na gebruik reinig je de pannen gewoon in de vaatwasmachine. … lees meer

Bestel WMF Quality One Pannenset 4-delig vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Kookpan Elektrisch, Gas, Inductie, Keramisch, Oven 4 pannen

Beoordelingen en reviews: WMF Quality One Pannenset 4-delig van WMF

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓