WMF FusionTec Mineral Steelpan 16 cm + deksel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pannen kopen? Koop goedkoop Pannen van WMF, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. WMF FusionTec Mineral Steelpan 16 cm + deksel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In de zeer sterke WMF FusionTec Mineral Steelpan 16 cm + deksel kook je bijvoorbeeld eieren of warm je sauzen op. FusionTec is een materiaal dat door een combinatie van speciaal staal en natuurlijke mineralen is gemaakt. Dankzij het sterke materiaal is de pan krasbestendig en bestand tegen zuren. De pan verdeelt de warmte gelijk over het oppervlak en houdt dit langdurig vast. Zo zet je het fornuis omlaag en bespaar je energie. Deze pan heeft een inhoud van 1,3 liter en gebruik je op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven. De holle handgreep pak je veilig vast, want ze blijven koel tijdens gebruik. De pan is vaatwasmachinebestendig. Maar om de pan zo lang mogelijk in topconditie te houden, was je ‘m het beste met de hand af. … lees meer

Bestel WMF FusionTec Mineral Steelpan 16 cm + deksel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Steelpan Diameter bodem 14 cm Inhoud pan 1,3 liter

Beoordelingen en reviews: WMF FusionTec Mineral Steelpan 16 cm + deksel van WMF

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓