WMF Function 4 Kookpan Laag 16 cm


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pannen kopen? Koop goedkoop Pannen van WMF, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. WMF Function 4 Kookpan Laag 16 cm vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de WMF Function 4 Kookpan Laag 16 cm giet je eten af zonder de deksel eraf te halen. De deksel beschikt namelijk over 4 standen. Zo zijn er grote en kleine gaatjes voor het afgieten van rijst en pasta. Verder is er een grote opening voor het afgieten van aardappelen en een dichte stand om de stoom in de pan te houden. De pan heeft een inhoud van 1,4 liter en is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie en de oven. Je verplaatst de pan gemakkelijk tijdens het koken, door de holle handgrepen die koud blijven. In de pan zit een handige maataanduiding. Zo meet je direct de hoeveelheid water af. Na gebruik zet je de pan gewoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel WMF Function 4 Kookpan Laag 16 cm vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Kookpan Diameter bodem 14 cm Inhoud pan 1,4 l

Beoordelingen en reviews: WMF Function 4 Kookpan Laag 16 cm van WMF

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓