Gardena AquaClean 24/18V P4A


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

drukspuiten kopen? Koop goedkoop drukspuiten van Gardena, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Gardena AquaClean 24/18V P4A vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Ben je op zoek naar een hogedrukreiniger voor kleine schoonmaakklusjes die je gemakkelijk meeneemt? Dan word je blij van de Gardena AquaClean 24/18V P4A. Met deze 18 volt hogedrukreiniger ben je niet afhankelijk van stroom of stromend water, waardoor je zelfs in het bos je mountainbike met gemak schoon spuit. Het enige wat jij nodig hebt, is een bak met water, zoals een regenton. Hij heeft een maximale werkdruk van 24 bar en een doorvoercapaciteit van 250 liter per uur. Dankzij de 3 verschillende reinigingsniveaus van 9, 14 en 24 bar heb jij altijd de juiste werkdruk voor iedere klus. … lees meer

Bestel Gardena AquaClean 24/18V P4A vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 24 bar, 250 liter per uur 5 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 20 m²/uur

Beoordelingen en reviews: Gardena AquaClean 24/18V P4A van Gardena

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.4/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓