AEG L6TBG72


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van AEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. AEG L6TBG72 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De AEG L6TBG72 is een bovenlader wasmachine voor een huishouden van één of 2 personen. Je hoeft bij het vullen van de trommel niet te bukken, doordat de opening aan de bovenkant zit. Door de breedte van slechts 40 centimeter plaats je de wasmachine ook in een krappe ruimte. De toplader heeft programma’s voor bijvoorbeeld katoen, fijne was en dekbedden. Door de ProSense beladingssensor zit je kleding niet langer dan nodig in de trommel. De wasmachine past de programmaduur aan op hoeveel was je hebt. De SoftPlus optie zorgt ervoor dat je wasverzachter elk deel van de stof bereikt en je was zacht blijft. Je gebruik deze functie voor bijvoorbeeld handdoeken. … lees meer

Bestel AEG L6TBG72 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 7 kg vulgewicht 1200 toeren | Energieklasse E Bouwkwaliteit: middenklasse

Beoordelingen en reviews: AEG L6TBG72 van AEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.6/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓