AEG L6FBI94BW


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van AEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. AEG L6FBI94BW vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De AEG L6FBI94BW is een ruime wasmachine met plek voor de was van 5 personen of meer. Ook wanneer je een kleiner huishouden hebt, is deze wasautomaat geschikt. Bijvoorbeeld wanneer je vaak veel handdoeken en beddengoed wast. Met 9 kilogram vulgewicht heb je extra veel plek. Je hebt keuze uit programma’s voor onder meer katoen, fijne was en jeans. Door de ProSense beladingssensor zet je de wasmachine ook aan als je een halfvolle trommel hebt. De sensor past de programmaduur aan op de hoeveelheid was. Zo was je niet langer dan nodig en bespaar je tijd en energie. Door de kledingbeschermende ProTex trommel blijft je favoriete outfit langer als nieuw. Je wast hiermee ook veilig je wollen trui. … lees meer

Bestel AEG L6FBI94BW vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 9 kg vulgewicht 1400 toeren | Energieklasse C Bouwkwaliteit: middenklasse

Beoordelingen en reviews: AEG L6FBI94BW van AEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓