Medisana PS 100


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Personenweegschalen kopen? Koop goedkoop Personenweegschalen van Medisana, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Medisana PS 100 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Medisana PS 100 analoge weegschaal houd je je gewicht in de gaten zonder te klungelen met extra technische snufjes. Het enige wat je hoeft te doen, is op de weegschaal stappen. Het apparaat werkt zonder batterijen of kabels, dus je gebruikt hem waar je maar wilt. Op de ronde retro meter zie je direct je gewicht in kilogram. Dankzij de nauwkeurigheid van 500 gram merk je ook de kleinste veranderingen op. Omdat het oppervlak gemaakt is van rubber, glijd je niet zomaar uit tijdens het wegen. Dat maakt de PS 100 wel zo veilig. … lees meer

Bestel Medisana PS 100 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zonder app verbinding Met lichaamsanalyse Analoge weegschaal

Beoordelingen en reviews: Medisana PS 100 van Medisana

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 5 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓