Scanpart Waterfilterslang 10 meter + verbindingen


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

wateraanvoerslangen kopen? Koop goedkoop wateraanvoerslangen van Scanpart, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Scanpart Waterfilterslang 10 meter + verbindingen vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je sluit je Amerikaanse koelkast gemakkelijk aan op de watertoevoer met de Scanpart waterslang set. De set heeft een aanvoerslang van 10 meter, waardoor je de koelkast gemakkelijk aansluit op een kraan die verderop staat. Ook komt de set met verschillende verbindingen, zodat je niets tekortkomt tijdens het aansluiten. Met de waterslang schenk je binnen een mum van tijd een glas water in via de waterdispenser van je koel-vriescombinatie. … lees meer

Bestel Scanpart Waterfilterslang 10 meter + verbindingen vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor Amerikaanse koelkasten Lengte van 10 meter

Beoordelingen en reviews: Scanpart Waterfilterslang 10 meter + verbindingen van Scanpart

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓