Bosch DFL064W53


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Afzuigkappen kopen? Koop goedkoop Afzuigkappen van Siemens, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch DFL064W53 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch DFL064W53 is een vlakscherm afzuigkap voor een gemiddeld grote keuken. Je bevestigt de afzuigkap onder je keukenkastje waar hij bijna niet opvalt. Als je start met koken, trek je het scherm naar je toe zodat de kookdampen van je zelfgemaakte chili con carne meteen weer verdwijnen. Ruikt de keuken toch iets te sterk naar zeevruchten? Dan zet je de afzuigkap op de tweede of derde stand. De afzuigkap heeft uitwasbare vetfilters. Je reinigt ze gemakkelijk in de vaatwasser omdat ze zijn gemaakt van metaal. Wil je de afzuigkap gebruiken voor recirculatie, schaf dan de Bosch DSZ4565 recirculatieset aan. … lees meer

Bestel Bosch DFL064W53 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vlakscherm afzuigkap (60 cm) Voor luchtafvoer of recirculatie Geschikt voor een gemiddelde keuken (20-30m³)

Beoordelingen en reviews: Bosch DFL064W53 van Siemens

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓