Siemens LI64LA521


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Afzuigkappen kopen? Koop goedkoop Afzuigkappen van Siemens, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Siemens LI64LA521 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Siemens LI64LA521 is een 60 centimeter brede afzuigkap. Het vlakscherm valt bijna helemaal weg onder een hangend keukenkastje. Je schakelt de afzuigkap in en uit door het uittrekscherm te bewegen. De vlakschermkap genoeg afzuigcapaciteit voor een gemiddelde keuken van 20 tot 30 m³. Hiervoor kies je uit 3 snelheden om de kookdampen in je keuken af te zuigen. Dat is handig als je een kruidig gerecht hebt gemaakt zoals shakshuka. De metalen vetfilters reinig je in de vaatwasser, waardoor je weinig onderhoud hebt. Dankzij de 2 led lampjes heb je goed zicht bij het koken. Zo houd je in de gaten of de eieren in je shakshuka goed stollen. Wil je de afzuigkap gebruiken voor recirculatie, schaf dan de Siemens LZ45650 recirculatieset aan. … lees meer

Bestel Siemens LI64LA521 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vlakscherm afzuigkap (60 cm) Voor luchtafvoer of recirculatie Geschikt voor een gemiddelde keuken (20-30m³)

Beoordelingen en reviews: Siemens LI64LA521 van Siemens

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.7/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓