WD Red Plus WD60EFZX 6TB


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Harde schijven intern HDD kopen? Koop goedkoop Harde schijven intern HDD van Western Digital, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. WD Red Plus WD60EFZX 6TB vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De WD Red Plus WD60EFZX 6TB is geoptimaliseerd voor NAS-systemen en is geschikt voor zowel thuisgebruikers als voor kleine bedrijven en mkb’ers. Breidt je NAS uit met deze 3,5 inch harde schijf en je deelt bestanden met de apparaten bij je thuis of op kantoor in verschillende RAID-toepassingen. Waar de Red basismodellen hier niet geschikt voor zijn, gebruik je de Red Plus bijvoorbeeld als reserveschijf om back-ups op te bewaren. Een totale opslag van 6 terabyte biedt voldoende ruimte voor 600 full hd films van 2 uur of 600.000 foto’s. Doordat de ingebouwde anti-vibratie sensoren trillingen voorkomen, houdt de schijf het langer vol dan een gewone harde schijf. Met een rotatiesnelheid van 5640 RPM is deze harde schijf ook energiezuinig. Wanneer je geen bestanden verwerkt, haalt de WD60EFZX de lees- en schrijfkop van het schijfoppervlak. Zo slijt hij minder snel en is je schijf duurzamer. … lees meer

Bestel WD Red Plus WD60EFZX 6TB vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor NAS 6TB opslagcapaciteit 3,5 inch

Beoordelingen en reviews: WD Red Plus WD60EFZX 6TB van Western Digital

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓