Whirlpool FFBBE 8468 WBV F Refurbished

Whirlpool FFBBE 8468 WBV F Refurbished

(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Refurbished wasmachines kopen? Koop goedkoop Refurbished wasmachines van Whirlpool, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Whirlpool FFBBE 8468 WBV F Refurbished vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Deze refurbished Whirlpool wasmachine is voorzien van een 8kg trommel en 1400 toeren. Een refurbished, tweedehands wasmachine is een gebruikte wasmachine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door onze ervaren monteurs. Wij controleren en reviseren de machine op de volgende punten: Visuele check voor zichtbare beschadigingen. 21 verschillende controles op de mechanica en elektronica. Repareren en preventief vervangen van slijtagegevoelige onderdelen. Controle tests met spoel & pomp programma. Controle tests met verwarm- en centrifugeerprogramma. Volledig reinigen binnen en buiten. *Ook werken we uitsluitend met de hoogste WEEELABEX kwaliteitsstandaarden. … lees meer

Bestel Whirlpool FFBBE 8468 WBV F Refurbished vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: Whirlpool FFBBE 8468 WBV F Refurbished van Whirlpool

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓