WD Red Plus WD20EFZX 2TB


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Harde schijven intern HDD kopen? Koop goedkoop Harde schijven intern HDD van Western Digital, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. WD Red Plus WD20EFZX 2TB vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De WD Red Plus WD20EFZX 2TB is geoptimaliseerd voor NAS systemen en is geschikt voor zowel thuisgebruikers als voor kleine bedrijven en mkb’ers. Breid je NAS uit met deze 3,5 inch harde schijf en je deelt bestanden met de apparaten bij je thuis of op kantoor in verschillende RAID toepassingen. Waar de Red basismodellen hier niet geschikt voor zijn, gebruik je de Red Plus bijvoorbeeld als reserveschijf om back-ups te bewaren. Een totale opslag van 2 terabyte biedt voldoende ruimte voor 200 full hd films van 2 uur of 200.000 foto’s. Doordat de ingebouwde anti-vibratie sensoren trillingen voorkomen, houdt de schijf het langer vol dan een gewone harde schijf. Met een rotatiesnelheid van 5400 RPM is deze harde schijf ook energiezuinig. Wanneer je geen bestanden verwerkt, haalt de WD20EFZX de lees- en schrijfkop van het schijfoppervlak. Zo slijt hij minder snel en is je schijf duurzamer. … lees meer

Bestel WD Red Plus WD20EFZX 2TB vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor NAS 2TB opslagcapaciteit 3,5 inch

Beoordelingen en reviews: WD Red Plus WD20EFZX 2TB van Western Digital

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓