Euroseats Torino NPR Mesh Bureaustoel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

bureaustoelen kopen? Koop goedkoop bureaustoelen van Euroseats, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Euroseats Torino NPR Mesh Bureaustoel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Euroseats Torino NPR Mesh Bureaustoel is NPR arbo gecertificeerd, wat hem zelfs voor lange mensen vanaf 192 centimeter geschikt maakt. De certificering houdt in dat de stoel aan de arbo normeringen voldoet. De Torino bureaustoel is daarmee geschikt voor mensen vanaf 151 centimeter. Door het NPR certificaat weet je dat de bureaustoel goed is voor de ergonomie. Zo verminder je de kans op lichamelijke klachten als je urenlang zittend werkt. De rugleuning bestaat uit mesh materiaal, dat beter is voor de ventilatie bij je rug. Je verandert bij deze bureaustoel eenvoudig de zitting, armleuningen en rugleuning, zodat je de juiste zithouding aanneemt voor jouw lichaamslengte. … lees meer

Bestel Euroseats Torino NPR Mesh Bureaustoel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 110 kilogram belasting 8 uur zitten Niet gemonteerd geleverd

Beoordelingen en reviews: Euroseats Torino NPR Mesh Bureaustoel van Euroseats

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.4/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓