Euroseats Curve Bureaustoel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

bureaustoelen kopen? Koop goedkoop bureaustoelen van Euroseats, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Euroseats Curve Bureaustoel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Euroseats Curve Bureaustoel is een NEN arbo gecertificeerde bureaustoel, geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter. Of je de stoel nu thuis of op kantoor gebruikt, door de NEN certificering weet je zeker dat je op een ergonomische bureaustoel zit. In deze Curve stoel zit je automatisch in een actieve houding, waardoor je de kans op lichamelijke klachten verkleint. Aan de onderkant van de rugsteun zit een lendensteun voor extra ondersteuning. Het mesh materiaal in de rugleuning voelt prettig aan en zorgt er ook voor dat je geen last hebt van warmte achter je rug. … lees meer

Bestel Euroseats Curve Bureaustoel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 110 kilogram belasting 8 uur zitten Niet gemonteerd geleverd

Beoordelingen en reviews: Euroseats Curve Bureaustoel van Euroseats

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓