Euroseats Vigo Bureaustoel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

bureaustoelen kopen? Koop goedkoop bureaustoelen van Euroseats, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Euroseats Vigo Bureaustoel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Het Euroseats Vigo Bureaustoel is NEN gecertificeerd, waardoor je thuis of op kantoor een ergonomische bureaustoel hebt. De NEN certificering houdt in dat mensen met een lengte tussen de 151 en 192 centimeter in de juiste houding zitten. Met een actieve houding verklein je de kans op lichamelijke klachten. Je zit actief als je benen, armen en rug een hoek van 90 graden maken. De zithoogte pas je aan van 47 naar maximaal 56 centimeter, zodat je de juiste werkhoogte instelt die bij jouw lichaamslengte hoort. Bij de armleuningen pas je de hoogte, diepte een draaibaarheid aan. De rugleuning van de Vigo bureaustoel beweegt mee en geeft tegendruk, zodat je in elke hoek prettig zit. … lees meer

Bestel Euroseats Vigo Bureaustoel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 110 kilogram belasting 8 uur zitten Niet gemonteerd geleverd

Beoordelingen en reviews: Euroseats Vigo Bureaustoel van Euroseats

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓