Azuri Tempered Glass Samsung Galaxy A42 Screenprotector Duo Pack


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

screenprotectors voor mobiele telefoons kopen? Koop goedkoop screenprotectors voor mobiele telefoons van Azuri, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Azuri Tempered Glass Samsung Galaxy A42 Screenprotector Duo Pack vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de 2 screenprotectors uit het Azuri Tempered Glass Samsung Galaxy A42 Screenprotector Duo Pack bescherm je jouw toestel voor langere tijd. Je vervangt de screenprotector door de andere uit het duo pack wanneer die aan vervanging toe is. De glazen screenprotector is steviger dan kunststof en houdt krassen tegen. Je stopt dus gerust je telefoon en sleutels samen in je broekzak. Ook lijkt glas het meeste op je eigen scherm. De glasplaat is wat kleiner dan het scherm van je toestel. Daardoor drukt je eigen hoesje de screenprotector niet van het scherm. De screenprotector is op maat gemaakt voor de Samsung A42. … lees meer

Bestel Azuri Tempered Glass Samsung Galaxy A42 Screenprotector Duo Pack vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor de Samsung Galaxy A42 Glas Goede bescherming

Beoordelingen en reviews: Azuri Tempered Glass Samsung Galaxy A42 Screenprotector Duo Pack van Azuri

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓