Caliber HCG019QI-WA


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wekkers kopen? Koop goedkoop Wekkers van Caliber, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Caliber HCG019QI-WA vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Caliber HCG019QI-WA gebruik je als wekker, oplader voor je telefoon en als nachtlampje. Je legt je telefoon op de wekker en de accu laadt draadloos op. Zo ontwaak je altijd met een opgeladen telefoon. Ondersteunt jouw telefoon niet de Qi technologie, dan laad je hem op via de usb-aansluiting. Het display van de wekker dimt ‘s nachts. Dankzij deze dimfunctie heb je tijdens het slapen geen last van fel licht, maar zie je wel nog steeds hoe laat het is. Ook beschikt de wekker over een nachtlampje, waarvan je de lichtkleur zelf gemakkelijk aanpast. Voor de ochtend stel je 2 verschillende wektijden in voor jou en je partner. Handig, hierdoor hebben jullie maar één wekker nodig. Let op: je laadt jouw smartphone alleen draadloos op als hij Qi technologie ondersteunt. … lees meer

Bestel Caliber HCG019QI-WA vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Basis wekker met zoemer Smartphone draadloos opladen 2 wektijden, nachtlampje

Beoordelingen en reviews: Caliber HCG019QI-WA van Caliber

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.2/10
Aantal: 61 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓