SMEG SF4390VCX1 + SMEG CMS4303X


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Ovens kopen? Koop goedkoop Ovens van SMEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SMEG SF4390VCX1 + SMEG CMS4303X vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Kies de SMEG SF4390VCX1 + SMEG CMS4303X inbouw combi stoomoven en inbouw koffiemachine als je houdt van een strak design dat op elkaar aansluit. Inbouw combi stoomoven In het weekend bak je jouw afbakbroodjes dankzij de tijdsgestuurde stoominjecties lekker knapperig in de SMEG SF4390VCX1. Door de stoominjecties voorkom je dat het gerecht uitdroogt tijdens de bereiding. Je warmt ook een restje bami van gisteren op met de stoomfunctie. Zo blijft je maaltijd altijd vol van smaak. Inbouw koffiemachine De SMEG CMS4303X is de blikvanger van jouw keuken. Je zet in een handomdraai 2 koppen espresso of cappuccino. Het filterapparaat heeft een geïntegreerde koffiemolen, hiermee zet je koffie van versgemalen bonen. … lees meer

Bestel SMEG SF4390VCX1 + SMEG CMS4303X vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw oven, 45 cm hoog Inbouw koffiemachine 2,4 L waterreservoir Instelbare koffiesterkte

Beoordelingen en reviews: SMEG SF4390VCX1 + SMEG CMS4303X van SMEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓