Tado Slimme Radiator Thermostaat 3-pack (uitbreiding)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Thermostaten kopen? Koop goedkoop Thermostaten van Tado, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Tado Slimme Radiator Thermostaat 3-pack (uitbreiding) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. Met dit Tado Radiatorthermostaat 3-Pack heb je direct een goede set in huis om je radiatoren individueel aan te sturen. Installeer de Tado app op je smartphone en tablet en stel de temperatuur per radiator in. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat via de app aan te sturen. Elke ruimte voorzie je afzonderlijk van de gewenste temperatuur. Fijn voor bijvoorbeeld de badkamer. Aangezien de radiatorthermostaten en je smartphone of tablet continu met elkaar in verbinding staan, gaat de temperatuur automatisch naar beneden op het moment dat je de deur uitgaat. Hierdoor hoef je nooit meer aan het uitzetten van de verwarming te denken. … lees meer

Bestel Tado Slimme Radiator Thermostaat 3-pack (uitbreiding) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Slimme thermostaat Cv-ketel, vloerverwarming, stadsverwarming Aan/uit, modulerend OpenTherm

Beoordelingen en reviews: Tado Slimme Radiator Thermostaat 3-pack (uitbreiding) van Tado

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓