Philips 272B1G/00


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Monitoren kopen? Koop goedkoop Monitoren van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips 272B1G/00 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Philips 272G1G/00 in een 27 inch full hd monitor met verschillende functies om duurzaam thuiswerken gemakkelijker te maken. Het scherm heeft zowel een Philips LightSensor als PowerSensor ingebouwd. Deze twee functies verminderen het stroomverbruik, door bijvoorbeeld de helderheid automatisch aan te passen. Om het thuiswerken comfortabel te maken, stel je de monitor op een ergonomische wijze in. Draai, kantel of verstel de hoogte van de monitor om de juiste werkhouding te vinden. Het blauw licht filter zorgt ervoor dat je ogen niet vermoeid raken bij langdurig gebruik. Zo voorkom je hoofdpijn en slaaptekort. Dit is handig voor wanneer je een keer moet overwerken of bij het kijken van een film na werktijd. Maak je gebruik van randapparatuur? Geen punt. Deze Philips monitor biedt naast hdmi en DisplayPort poorten, ook ingangen voor DVI, VGA en usb A. … lees meer

Bestel Philips 272B1G/00 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 27 inch 1920 x 1080 resolutie Hdmi, DisplayPort, VGA, DVI

Beoordelingen en reviews: Philips 272B1G/00 van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓