LG 43UT640S


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Public displays kopen? Koop goedkoop Public displays van LG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. LG 43UT640S vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Speel media, reclame uitingen of andere content af in een publieke ruimte met de LG 43UT640S 43 inch 4K public display. Door de 4K UHD resolutie zijn de beelden 4 keer scherper dan bij full hd. Stel je content in met de geïnstalleerde software en creëer afspeellijsten, tijdschema’s en meer. Je streamt de media direct naar de public display via de ingebouwde wifi module. Zo ben je niet overgeleverd aan het gebruik van kabels. De continue bedrijfsduur van de public display bedraagt 16 uur. Dit houdt in dat je het scherm pas na 16 uur weer opnieuw op moet starten of uit de slaapstand moet ontwaken. Hierdoor draai je moeiteloos gedurende een hele werkdag je content. Is er even geen signaal? Schakel dan DPM modus om het scherm automatisch in de energiezuinige stand. … lees meer

Bestel LG 43UT640S vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 43 inch 4K UHD Geen touchscreen

Beoordelingen en reviews: LG 43UT640S van LG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓