Alecto SMARTBABY10


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Babyfoons kopen? Koop goedkoop Babyfoons van Alecto, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Alecto SMARTBABY10 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je houdt zowel thuis als onderweg je kleintje in de gaten met de Alecto SMARTBABY10. De babyfoon verbind je via wifi met jouw smartphone of tablet. Je verbindt gemakkelijk meerdere schermen aan de camera, zodat niet alleen jij, maar ook je partner of oppas op de hoogte blijft van wat er in de babykamer gebeurt. Met de handige muurbevestiging plaats je de babyfoon op de beste plek in de kamer. Bij beweging en geluid ontvang je een melding op je smartphone. Wil je beter zicht, dan zoom je in of beweeg je de camera op afstand. Daarnaast beschikt de babyfoon over een terugspreekfunctie. Handig, hiermee stel je jouw kindje gerust zonder direct naar de babykamer te lopen. … lees meer

Bestel Alecto SMARTBABY10 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Digitale babyfoon Terugspreekfunctie en thermometer

Beoordelingen en reviews: Alecto SMARTBABY10 van Alecto

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 8 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓