Siemens LI67SA531


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Afzuigkappen kopen? Koop goedkoop Afzuigkappen van Siemens, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Siemens LI67SA531 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De 60 centimeter brede Siemens LI67SA531 is met een geluidsniveau van 53 decibel erg stil in gebruik. Je kijkt dus zonder problemen een kookvideo terwijl je aan het koken bent. Bakt je zorgvuldig gekruide stuk vlees toch aan? De afzuigkap heeft een intensiefstand, die vanzelf start als je hem nodig hebt. Na 6 minuten schakelt de intensiefstand automatisch weer terug. Zo ruikt niemand in huis dat je iets liet aanbranden. De vetfilters van de afzuigkap zijn uitwasbaar. Als ze vies zijn, plaats je ze dus gewoon in de vaatwasser. Wil je de afzuigkap gebruiken voor recirculatie, schaf dan de Siemens LZ45650 recirculatieset aan. … lees meer

Bestel Siemens LI67SA531 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vlakscherm afzuigkap (60 cm) Voor luchtafvoer of recirculatie Geschikt voor een gemiddelde keuken (20-30m³)

Beoordelingen en reviews: Siemens LI67SA531 van Siemens

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 36 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓