Interstuhl EVERY EV256


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

bureaustoelen kopen? Koop goedkoop bureaustoelen van Interstuhl Prosedia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Interstuhl EVERY EV256 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Zit thuis of op kantoor in een ergonomische werkhouding met de NEN gecertificeerde Interstuhl EVERY EV256 bureaustoel. De NEN certificering houdt in dat de bureaustoel geschikt is voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter. Neem altijd een actieve houding aan en verklein hiermee de kans op lichamelijke klachten. Je stelt de bureaustoel zo af dat de onderdelen de juiste hoogte hebben voor jou. De EVERY stoel geeft nog meer zitcomfort door de ventilerende rugsteun. Deze steun bestaat uit mesh materiaal, waardoor de warmte gemakkelijk weggaat als je tegen de rugleuning aan zit. Onderaan de rugsteun heb je een in hoogte verstelbare lendensteun. Deze steun zorgt voor extra ondersteuning aan je onderrug. … lees meer

Bestel Interstuhl EVERY EV256 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 120 kilogram belasting 8 uur zitten Niet gemonteerd geleverd

Beoordelingen en reviews: Interstuhl EVERY EV256 van Interstuhl Prosedia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.4/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓